Reiselederhåndboka - UKM-festivalen 2023
UKM-festivalen 2023

icon picker
Festivalhotell

Årets festivalhotell er Clarion Hotel Ramsalt.

Hotellet ligger bare 10 minutters gåtur fra festivalområdet, nede ved havnen.
Hotellbookinger er gjort gjennom videresendingssystemet. Og det er fylkeskontakten som er ansvarlig for bookingen og hvem som er registrert på rom der.

Kontaktinformasjon:

Hotellansvarlig for festivalen er Tom Andreas Kristensen - tlf: 476 31 387 / mail:
Kontaktinformasjon til hotellet er tlf: 75 99 05 50 / mail:

Ordning for bruk av hotellet:

Sykerom:

Hvert fylke har disponibelt 1 til 2 sykerom. Dette baseres på den såkalte “gamle fylkesmodellen” med 19 fylker. Ekspempel: Agder har 2 sykerom, et for gamle Vest-Agder, og et gamle Aust-Agder. Det er kun fylkeskontakten som har mulighet til å legge inn personer på disse rommene. Fylkeskontakten henvender seg da til resepsjonen, og viser til hvilket fylke hen representerer. Og kan da legge inn navn på vedkommende som trenger overnatting på disse rommene.
Ved behov for mer sykerom enn det som er disponibelt, tas det kontakt med hotellansvarlig for festivalen. (se kontaktinformasjon).

Mer enn 1 person på rommet?

Rommene er kun booket med 1 person per rom som utgangspunkt. De som er registrert i påmeldingen med behov for å bo flere personer på rommet, tas dette direkte med resepsjonen ved innsjekk, og navn på ekstra personer må registreres der. Ekstra kostnad på dette går direkte til UKM Norge og gjøres opp i reiseoppgjøret - og skal ikke gjøres opp direkte med resepsjonen.

Festivalens regler gjelder også på hotellet

Reglene for festivalen gjelder også for de som bor på hotellet. Det vil for eksempel si at det er forbudt med alkohol, og det er forbudt å være på festivalarena i påvirket tilstand.
Want to print your doc?
This is not the way.
Try clicking the ⋯ next to your doc name or using a keyboard shortcut (
CtrlP
) instead.